Afbeelding
Eigen Foto

Bellyprint maakt 3D-kunstwerken van zwangere buiken

24 juli 2021 om 19:04 Zakelijk

HAARLEM Bellyprint opent zaterdag 26 juni een nieuwe studio in Haarlem aan de Hoogstraat 4. Zwangere vrouwen kunnen hier terecht voor een 3D-kunstwerk van hun buik; een uniek aandenken aan een bijzondere periode in hun leven.

De zwangerschap is een bijzondere tijd, die in het teken staat van verandering. Maar hoewel de komst van een baby het leven van jonge ouders voor altijd verandert, is de groeiende buik na de geboorte al snel verdwenen. Een goede reden om die buik vast te leggen in een 3D-kunstwerk, als blijvend aandenken aan de zwangerschap.

Met een speciale 3D-camera legt Team Bellyprint binnen 2 minuten in ongeveer tweeduizend foto’s het bovenlichaam van de zwangere vrouw vast. Dit 3D-bestand wordt nabewerkt en in 3D geprint, helemaal in overleg met en naar wens van de zwangere vrouw en haar partner. Bellyprint zorgt dat het vastleggen een onvergetelijke ervaring voor de aanstaande ouders is. De medewerkers nemen ruim de tijd om hen op hun gemak te stellen, en alle wensen door te nemen.

Bellyprint biedt een ruim assortiment aan materialen, kleuren en afmetingen voor de kunstwerken, van kunststof tot veredeld met bladgoud. De klant kan kiezen uit verschillende poses: zittend, staand, of bijvoorbeeld met de handen van de partner op de buik.

Voor meer informatie, kijk op www.bellyprint.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie