Het team van KIJCK. makelaars.
Het team van KIJCK. makelaars. Pr
zakelijk

KIJCK. makelaars dé NVM makelaar met 1 vast tarief van 2950 euro

Zakelijk

HOOFDDORP “Wij zijn dé NVM makelaar in regio Haarlemmermeer die je huis verkoopt met een vast tarief van 2950 euro inclusief BTW”, begint Leonie Rump, zij is van KIJCK. makelaars. “Ongeacht de verkoopwaarde van je huis. Wat doe jij? Helemaal niets! Wij regelen alles voor je. Alle diensten die je van een makelaar gewend bent met heldere en transparante afspraken én dat voor 1 vaste prijs.” 

“Wist je dat het werk van een makelaar niet verandert als de verkoopprijs hoger wordt? Gemiddeld in Nederland rekenen makelaars 1,5% courtage voor de verkoopprijs van een woning. Dit concept vinden wij achterhaalt: waarom zou je voor een woning van 600.000 euro meer moeten betalen, dan een woning van 400.000 euro?” 

“Een makelaar voert precies dezelfde handelingen uit. Visueel is de woning misschien groter, maar de makelaarsdiensten veranderen niet en blijven gewoon hetzelfde. Waarom zou je dan meer moeten betalen? Een makelaar zet alleen wat extra stappen in en rondom de woning.” 

“Daarom hanteren wij 1 vast tarief van 2950 euro ongeacht de verkoopwaarde. Geen courtagepercentage, kleine lettertjes, opstartkosten of andere kosten. Gewoon 1 vaste prijs en je betaalt pas achteraf als jouw woning is verkocht. No cure = no pay. 

Dit is wat KIJCK allemaal regelt voor de klant. 

“Wij zorgen ervoor dat jouw woning hoog op Funda komt te staan. Wij zorgen dat jouw woning volop gepromoot wordt op social media. Wij regelen professionele plattegronden van jouw woning. Wij regelen een professionele fotograaf die foto’s en een video maakt van jouw woning. Wij maken voor jou een verfrissende flyer van jouw woning om potentiële kopers aan te trekken. Wij zorgen ervoor dat jouw woning ons opvallende ‘Te koop’-bord krijgt. Wij regelen alle bezichtigingen en onderhandelingen voor je. 

Wat moet jij als klant allemaal doen? 

“Je geeft ons de sleutel van jouw woning. Je belt, mailt of Whatsappt ons met al jouw vragen. Je kijkt in je persoonlijke KIJCK-omgeving naar de status van je woning. Je drinkt met ons een glas champagne voor een geslaagde verkoop.” 

KIJCK. makelaars ontzorgt de klant volledig.  ”Zoals je ziet regelt KIJCK. makelaars alles voor je en verkoopt jouw woning voor de hoogste verkoopprijs. Wij houden je continu op de hoogte over jouw woning via je persoonlijke omgeving en zorgen ervoor dat jouw woning optimaal uitgelicht wordt, zodat potentiële kopers je woning snel vinden. En dit wordt ook gewaardeerd. Onze KIJCK-ers geven ons een klantbeoordeling van een 9,5 op Funda.” 

KIJCK eens aan! KIJCK. makelaars zit nu ook in Hoofddorp. “Met trots willen wij graag dit leuke nieuws met je delen dat wij begin dit jaar een nieuwe vestiging hebben geopend in Hoofddorp. Hier zitten Amarenske, Asca, Denise, Stan, Jennifer, Rick en Nelleke voor je klaar om jou volledig te ontzorgen bij de verkoop van je woning. We zitten midden in het centrum aan Polderplein 107.” 

Ben je van plan om je woning te verkopen? “KIJCK, wat leuk! We komen graag met je in gesprek. Wij kunnen een gratis kennismakingsgesprek voor je inplannen. Dan komt er vrijblijvend een makelaar van KIJCK langs om jouw verkoopwensen door te nemen.” 

“Wil je over een lange tijd je woning verkopen? Geen enkel probleem als dit nog een tijdje duurt. Laat ons weten dat je je huidige woning ooit wilt gaan verkopen. Wij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat jouw woning verkoop klaar staat, als jij daar klaar voor bent.”  

“Kortom, we helpen je graag verder. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen: Even een Whatsappje sturen: 0652693528 of gemakkelijk bellen: 023 20 444 32. Een mail sturen: Hoofddorp@kijck.nl. Of kom gezellig langs: Polderplein 107.”

“Dus, wie weet tot KIJCK!”, besluit Leonie Rump.

advertentie
advertentie