De Dacia Jogger is een veelzijdige gezinsauto die het beste van de diverse modelvarianten verenigt.
De Dacia Jogger is een veelzijdige gezinsauto die het beste van de diverse modelvarianten verenigt. Pr
ZAKELIJK

Dacia Jogger: Rijden met de nieuwe zevenzits gezinsauto

Zakelijk

HAARLEMMERMEER Dacia geeft zijn ambities in het C-segment vorm met een nieuwe, 7-persoons gezinsauto met 1.819 liter bagageruimte en meer dan 60 mogelijke tussenvarianten die betaalbaar is voor iedereen. Afgelopen weekend was de sneak preview van het nieuwste model bij Nieuwendijk, die met vele proefritten en orders een groot succes is geweest. 

De Dacia Jogger is een veelzijdige gezinsauto die het beste van de diverse modelvarianten verenigt: de lengte van een stationwagen, de ruimte van een MPV en de stoere look van een SUV. Het nieuwste Dacia-model vormt een segment op zichzelf met de beste prijs-ruimteverhouding en de veelzijdigheid van een alleskunner voor een onovertroffen prijsstelling. Achter het stuur biedt de nieuwe Jogger de rijbeleving die in het C-segment wordt verwacht. Zijn wielbasis van 2,90 meter maakt hem stabiel en de 16-inch wielen zorgen voor een goede wegligging. 

Bovendien maakt zijn stijve carrosseriestructuur hem robuust. Aan boord zorgen de ergonomie, geluidsisolatie en hoofdruimte voor het comfort van alle passagiers tot op de derde zitrij. De Jogger is de ideale gezinsauto voor het dagelijks leven, maar ook voor wie er even tussenuit wil en van het buitenleven wil genieten. Als een echte Dacia biedt de Jogger alle essentiële voorzieningen zonder concessies te doen aan de veiligheid en het welzijn aan boord. 

De Dacia Jogger is verkrijgbaar met keuze uit vijf of zeven zitplaatsen, drie uitrustingsniveaus en zes carrosseriekleuren. Vanaf de introductie is de Jogger leverbaar met keuze uit twee motorvarianten, beide met een handgeschakelde versnellingsbak: de nieuwe TCe 110 benzinemotor en de TCe 100 Bi-Fuel die geschikt is voor benzine en LPG. Begin 2023 verschijnt de Dacia Jogger ook met hybride-aandrijving.

De Dacia Jogger is nu bij Dacia Nieuwendijk te bestellen voor prijzen vanaf 19.150 euro voor de TCe 100 Bi-Fuel in de uitvoering Essential met vijf zitplaatsen. De privateleasetarieven van de Dacia Jogger beginnen bij 349 euro (op basis van 60 mnd/10.000 km/jaar).

advertentie
advertentie