Links Marcel Akerboom (Opleidingscoördinator) en rechts Frank Hoogenboom (HR Adviseur).
Links Marcel Akerboom (Opleidingscoördinator) en rechts Frank Hoogenboom (HR Adviseur). Marije de Swart / BDU
BAANDICHTBIJ

Snelgroeiende sapproducent Hoogesteger zoek procescoördinator

26 mei 2022 om 18:00 Zakelijk

ZWANENBURG Bij sapproducent Hoogesteger in Zwanenburg groeien ze aardig uit hun jasje. In vijf jaar tijd verdubbelde het aantal medewerkers en staat er een team van 200 man met daaromheen een flexibele schil van zo’n 150 mensen. HR-adviseur Frank Hoogenboom: ‘We zitten enorm in de lift en zijn klaar voor een nóg grotere stap. Mede doordat we proces gestuurd zijn gaan werken, willen we ons team gaan uitbreiden met een extra procescoördinator.’

Werken met topproducten waar we supertrots op zijn

De verse sapproducten van Hoogesteger zijn bijna niet aan te slepen. Dagelijks gaan er vele flesjes versgeperste groente- en fruitsappen richting klanten als Albert Heijn en Van der Valk. Maar internationaal wordt de afzetmarkt steeds groter. Denk aan supermarkten en pompstations van Scandinavië tot aan Spanje. “We maken inmiddels rond de 140 verschillende recepturen; naast alle sapjes zijn ook bijvoorbeeld smoothies en gembershots populair. In onze ultramoderne juicery verwerken we elke dag weer allerlei soorten verse groenten en fruit van over de hele wereld, om onze (h)eerlijke, eerste klas sapjes van te maken!”

DATA GEDREVEN “We zijn de afgelopen tijd hard bezig geweest om Hoogesteger naar een hoger plan te tillen. Door de snelle groei willen we verder uitbreiden en is meer proces gestuurd werken een must. Alles draait nu om multidisciplinair samenwerken en het centraal aansturen van de processen. Inmiddels zijn er drie procescoördinatoren aan het werk, maar kunnen we een vierde – of misschien zelfs een vijfde – hard gebruiken. De coördinator is iemand die contact heeft met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Dat betekent nauw schakelen met de planning en achter de schermen ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt of tijdig schakelen als er een tandje bij moet. Een echte data gedreven functie waarbij je inziet wat voor tijd het kost voor een afdeling om iets voor elkaar te krijgen en wie en wat daarvoor nodig is!”

PASSIE VOOR SAPJES “Wat het werken hier zo leuk maakt, is dat we met zoveel passie en energie sapjes maken. Dat voel je. Allemaal zijn we oprecht trots op wat we doen. We zijn een bedrijf met korte lijntje en iedereen staat altijd voor elkaar klaar. En ondanks dat we hard werken is er ook tijd voor een lolletje. Wat ik zelf heel gaaf vind, is dat hier mensen werken uit zoveel verschillende landen en dat dit heel goed samengaat. Bij Hoogesteger staan we dan ook open voor iedereen; het maakt niet uit wie of wat je bent. Werkethiek zit bij ons heel hoog!”

Ben jij nieuwsgierig naar de functie van procescoördinator? Stuur een mail naar Frank Hoogenboom via recruitment@hoogesteger.nl

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie