Dit is een van de vrachtwagenchauffeurs die wij met ons team van specialisten aan zijn droombaan hebben geholpen.
Dit is een van de vrachtwagenchauffeurs die wij met ons team van specialisten aan zijn droombaan hebben geholpen. PR
BAANDICHTBIJ

Uitzenden in de transport en logistiek: een vak apart!

30 mei 2022 om 10:44 Zakelijk

AALSMEER De naam van uitzendbureau Transport People verklapt veel maar niet alles, want naast het uitzenden van mensen in de wereld van transport en logistiek kunnen klanten ook kiezen voor werving & selectie en payrolling. Door het opleiden van kandidaten bieden zij tevens een oplossing voor de overspannen arbeidsmarkt. HR-medewerker Johanne van Duijvenbode: ‘De mens staat bij ons altijd centraal. Daarom werken we bewust vanuit kleine regionale kantoren om het persoonlijk contact goed te houden. Dat maakt ons echt anders!’

Transport People zoekt junior recruiter voor vestiging Aalsmeer

MATCHMAKER GEZOCHT Johanne: “Bij Transport People werken momenteel zo’n 35 mensen en altijd zijn we op zoek naar collega’s om ons enthousiaste team aan te vullen. Momenteel zoeken we een junior recruiter - minimaal 32 uur - voor onze vestiging in Aalsmeer. Iemand die graag wil leren, een vlotte babbel heeft en commercieel is ingesteld. Een specifiek diploma is niet meteen nodig. Dagelijks zet jij je in voor dé perfecte match tussen klanten en kandidaten. Dit doe je door te zoeken naar kandidaten via verschillende kanalen, intakegesprekken te voeren en kandidaten voor te stellen. Daarnaast ben je regelmatig buiten de deur om contact te onderhouden met klanten.”

GA JIJ DE STRIJD AAN? “Je komt in een klein, gezellig team midden op de bloemenveiling van Aalsmeer, waar het nooit saai is. Ondanks die gezelligheid is een dagje thuiswerken goed mogelijk. We maken samen met jou een ontwikkel- en salarispad. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding, een sta-zitbureau, tussendoor de mogelijkheid om lekkere smoothies te maken en de strijd aan te gaan rond de tafeltennistafel. Om meer feeling met de branche te krijgen, ontvang je van ons een proefles op de vrachtauto en heftruck.” 

ÉÉN TEAM “Zelf werk ik op het hoofdkantoor in Naaldwijk waar de staffuncties zitten, de commerciële kantoren zitten in Maasdijk, Waalwijk en Aalsmeer. We mogen dan verdeeld zijn over een aantal kleine regionale kantoren, het voelt wel als één team. Wekelijks is er een online get together waarin we elkaar bijpraten en samen de werkwijze optimaliseren voor alle vestigingen. Door allerlei gezellige borrels, bbq’s en gelegenheidsfeestjes zien we elkaar regelmatig. Dat vind ik zo gaaf aan dit bedrijf; de waardering voor medewerkers is groot! Je krijgt alle ruimte om mee te denken en ideeën in te brengen. De lijntjes zijn kort, de sfeer is positief en dat voel je. Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt om goed te functioneren of door te groeien.”

Word jij onze nieuwe collega? Neem contact op via nieuwetopper@transportpeople.nl of bel Johanne op 0174 508 380. Bekijk ook zeker ons filmpje op YouTube.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie