Monique en Angela.
Monique en Angela. Annemiek Cornelissen / BDU
VAKVROUWEN

Angela en Monique runnen samen ‘Your Support Heroes’

25 mei 2023 om 08:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Met dezelfde kernwaarden en toekomstdromen bundelden ze hun krachten wat resulteerde in het goedlopende bedrijf: ‘Your Support Heroes’. We hebben het over Angela Brito de Campos en Monique Kersloot. Ze leerden elkaar in de zomer van 2020 kennen in een bedrijvenpand, waar ze beiden een werkplek huurden. Begin 2021 schreven Angela en Monique zich in bij de KvK. Het bedrijf is gevestigd aan de Opaallaan 1180 vlak bij treinstation Hoofddorp.

VERZAMELD

Angela en Monique hebben verschillende expertises op het gebied van ondersteuning van ondernemers. Angela heeft een achtergrond in projectmanagement en vooral ervaring binnen commerciële bedrijven. Monique heeft in verschillende officemanagementrollen binnen onder andere het sociaal domein en de publieke sector gewerkt. Vanuit hun eenmanszaken hebben ze een groot netwerk van samenwerkingspartners om zich heen verzameld. Ze brachten hun expertise en netwerk samen waardoor ze ondernemingen op meerdere vlakken kunnen bedienen.

MISSIE

Hun missie komt door groot succes steeds dichterbij. Mensen en organisaties succesvol maken, door bedrijven te voorzien van een flexibele schil die ondersteunende diensten levert die intern niet of niet voldoende aanwezig zijn. “Wij gaan op zoek naar de juiste ‘Hero’ voor een opdracht”, zegt Angela. “Dat kan bijvoorbeeld op gebied van officemanagement, marketing, sales maar ook notuleren of projectmanagement. Zelf werken we ook voor opdrachtgevers, al gebeurt het steeds vaker dat we op kantoor bezig zijn met het inplannen van de opdrachten en contact te onderhouden met klanten en Heroes.”

KANTOORTJE

Monique speelde als kind al vaak kantoortje. “Mijn vader had een kantoor aan huis als verzekeringsagent en als hij er niet was, zat ik achter zijn bureau en was ik met papieren in de weer. Ik wist toen al dat ik op kantoor wilde werken.” Monique rondde de MEAO af, werd directiesecretaresse en werkte vervolgens in verschillende ondersteunende rollen waarin ze graag van alles naar zich toe trok. “Ik heb heel veel kunnen en mogen doen en ben daardoor geworden wie ik nu ben. Ik wist altijd al dat ik wilde ondernemen en ik werd in 2014 zelfstandig Virtual Assistent. Door mond-tot-mondreclame kreeg ik steeds meer klanten.”

HELPEN

Angela kreeg het ondernemen wel al jong mee. “Mijn vader was eigenaar van een autobedrijf en ik was hier als kind vaak te vinden. Voor mailings heb ik duizenden brieven gevouwen en in enveloppen gedaan en mocht ik helpen bij evenementen.” Angela rondde de MBO Marketing & Communicatie af en werkte bij grote bedrijven als Heineken, zowel nationaal als internationaal. Om door te groeien volgde ze HBO Bedrijfskunde met specialisatie Projectmanagement. In 2016 nam ze ontslag en startte zij haar eigen bedrijf in bedrijfsondersteuning en advies op het gebied van proces- en projectmanagement. 

“Na onze eerste ontmoeting zochten we elkaar steeds vaker op om te sparren. We vullen elkaar aan en hebben dezelfde waarden, dromen en doelen. We zijn verschillend, maar waarderen en respecteren dat juist in elkaar. Als wij samen zijn gebeurt er iets magisch; we halen het beste in elkaar naar boven.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie