De ontwerpdiversiteit van het Finstral assortiment is ongeëvenaard in Europa.
De ontwerpdiversiteit van het Finstral assortiment is ongeëvenaard in Europa. Ton Dijkstra / BDU

Finstral opent nieuwe studio, dé plek voor Kozijnen, huisdeuren en glaswanden

21 september 2023 om 16:00 Zakelijk

HOOFDDORP De Zuid-Tiroolse kozijnfabrikant Finstral heeft op 16 september een nieuwe studio in Hoofddorp geopend. Op deze dag was iedereen welkom om langs te komen en een kijkje te nemen in de studio. Op meer dan 500 m² expositieruimte kon je een grote selectie kozijnen, huisdeuren en glaswanden bekijken en diverse designmogelijkheden ontdekken. 

De ontwerpdiversiteit van het Finstral assortiment is ongeëvenaard in Europa. Klanten hebben volledige vrijheid in het samenstellen van hun ontwerp. Zo goed als alle onderdelen en materialen kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Bij Finstral word je niet alleen geadviseerd over hoe je onze producten, maar krijg je ook de professionele montage, die duurzaam wordt uitgevoerd. Dit geldt voor zowel nieuwbouwprojecten als voor het vervangen van kozijnen en renovaties. Van advies tot montage en service, Finstral biedt alle benodigde diensten. Dit geldt voor zowel particulieren, bouwbedrijven als architecten.

Daarnaast is Finstral een vooraanstaande fabrikant van ramen in Europa en opereert het bedrijf al tien jaar in Nederland, met het hoofdkantoor in Apeldoorn. De nieuwe studio in Hoofddorp is de tweede studio van Finstral in Nederland.

De opening van de nieuwe studio is een belangrijke stap voor Finstral. “We hebben al veel bouwprojecten in de regio mogen begeleiden. Daarom is het hoog tijd dat we met de studio in Hoofddorp nu ook permanent naar het Westen komen met Finstral”, vertelt Patrick de Jonge, Managing Director van Finstral Nederland. “Zo kunnen we nu ook opdrachtgevers, architecten en bouwbedrijven in het westen de perfecte plek bieden om hier kozijnen naar wens samen te stellen.”

Finstral is een van de toonaangevende fabrikanten van kozijnen, huisdeuren en glasgevels in Europa. Het bedrijf wordt beschouwd als een innovatieleider in de industrie, biedt een van de meest diverse productassortimenten en is actief in veertien landen met 1.600 medewerkers in vijftien fabrieken en ongeveer 900 dealerpartners. In Nederland is Finstral al tien jaar vertegenwoordigd op de locatie in Apeldoorn. 

Ben je benieuwd naar wat Finstral voor jou kan betekenen? Kom dan langs in de Finstral Studio in Hoofddorp. De winkel is niet alleen geschikt voor aannemers, architecten of bouwbedrijven. Particuliere klussers zijn ook van harte welkom! De showroom is iedere werkdag geopend vanaf 10.00 uur. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie