Afbeelding
Aangeleverd

Luxe trapproject in Nieuw-Vennep

7 december 2023 om 09:00 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Adam Mandrysz - eigenaar van AGM-montage - heeft begin november deze luxe trap aangelegd in een woning in Nieuw-Vennep. De eigenaar van het bedrijf in traprenovaties legt trots uit wat er bijzonder is aan het project dat hij in vier dagen heeft afgerond. 

“Elke trap die ik maak is uniek, maar dit project in Nieuw-Vennep was extra chic. Het was de complete uitvoering: van het bekleden van de trap tot de afwerking met LED-verlichting. Dat komt niet zo vaak voor.” 

Wat het volgens Adam extra bijzonder maakt, is dat hij alles in zijn eentje doet. “Grotere bedrijven die trappen aanleggen, kunnen dit natuurlijk ook. Maar er zijn weinig kleine bedrijven die het complete pakket aanbieden. Dat je bij mij allerlei extra dingen kunt vragen, zoals luxe bekleding, kom je niet vaak tegen bij een kleine zaak.” De vrolijke Adam voegt lachend toe: “Ik ben adviseur, monteur, directeur en secretaris ineen.”

Deze week rondt hij nog een groot project in Woerden af. Volgende week start de eigenaar van AGM-montage met een klus in Den Haag. Daarvoor heeft hij recent weer nieuw materiaal uit Duitsland gehaald. Trots vertelt hij: “Daar heb je hele goede kwaliteit. En dat zorgt ervoor dat ik topproducten heb.”

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie