Cure4Life Haarlemmermeer betrekt nieuwe praktijkruimte in Nieuw-Vennep.

Zorg Deel je nieuws

'Balans vormt de basis voor lichamelijk en psychisch welzijn'. We eten teveel en bewegen te weinig dat is wat ons verteld wordt. Iedereen die kampt met overgewicht weet maar al te goed dat het zo eenvoudig niet is.

 Alexia Venema: “Eigenlijk is het precies andersom. We worden niet dik omdat we teveel gaan eten, maar we gaan teveel en de verkeerde dingen eten, omdat ons lichaam daar om vraagt. Een lichaam wat energie tekort komt, gaat op zoek naar meer voedsel en gaat al helemaal geen energie verspillen aan bewegen.

Een tijdelijke aanpassing in ons voedingspatroon op basis van minder calorieën en/of maaltijdvervangers lost de oorzaak van overgewicht niet op. Het is veel effectiever om blijvend voedingsgewoonten aan te passen, tekorten aan te vullen en onzichtbare verstoringen in het lichaam, zoals een disbalans in de darmflora of de hormonen, aan te pakken. Daarmee krijgen we de stofwisseling weer op gang en krijgen we het lichaam weer in balans.

Het persoonlijke voedingsprogramma van Cure4Life vormt de basis op weg naar die balans. Cure4Life heeft veel kennis en ervaring op het gebied van overgewicht, voeding en gezondheid.

 Alexia Venema: “Wij pakken de oorzaak van overgewicht aan. Het Cure4Life programma is volledig afgestemd op uw specifieke situatie, met in de basis een normaal, uitgebalanceerd en gezond voedingsprogramma. Door kennis en inzicht over te dragen helpen wij u op weg om de juiste keuzes te maken voor een gezond leven dat in balans is en blijft.

Cure4Life Haarlemmermeer biedt professionele zorg op maat. Een medisch onderbouwd voedingsprogramma met persoonlijke begeleiding.

Wat maakt Cure4Life zo succesvol?

Het maatwerk. Tijdens een gratis eerste consult breng ik - geheel vrijblijvend - de specifieke oorzaken van uw situatie in kaart. Ik informeer u uitgebreid hoe het Cure4Life programma werkt en wat u kunt verwachten. Uiteraard is er alle ruimte om uw vragen te stellen.” Na dit eerste, gratis, consult bepalen we samen of het Cure4Life programma bij u past.

Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Meld u dan aan voor een vrijblijvend consult en neem contact op met Alexia Venema, natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC. Consulten kunnen mogelijk voor vergoeding in aanmerking komen.

U kunt mij bereiken via avenema@cure4life.nl via 06- 18647985 of via de website https://www.cure4life.eu/vestigingen/cure4life-haarlemmermeer/ U vindt daar ook meer informatie.

U bent van harte welkom!

 

 

advertentie