Marlies de Back, vestigingsmanager PDZ Hoofddorp
Marlies de Back, vestigingsmanager PDZ Hoofddorp PDZ

PDZ Hoofddorp is verhuisd

Zorg Deel je nieuws

PDZ Uitzendbureau Hoofddorp is verhuisd naar Kruisweg 656A in Hoofddorp.

Marlies de Back, vestigingsmanager Hoofddorp: “Het hele team is blij met de nieuwe ruimte op een nog betere zichtlocatie in het centrum van Hoofddorp. We zitten middenin de voorzieningen en voor de vestiging is voldoende parkeerruimte. Hier zijn we nog beter bereikbaar voor de kandidaten en werkgevers in de Haarlemmermeer.”

Een persoonlijke kennismaking met iedere kandidaat
Al ruim 10 jaar is PDZ verankerd in Hoofddorp.  Met oog voor persoonlijkheid, ambities en de samenstelling van een team brengt PDZ de juiste matches tot stand. Timo de Regt, algemeen directeur PDZ Uitzendbureau: “Wat we anders doen dan andere uitzendbureaus? Wij geloven erin dat we alleen de juiste match tot stand kunnen brengen wanneer we onze kandidaten een-op-een ontmoeten. Alleen zo kunnen we echt snappen wie we voor ons hebben en diegene verbinden met de best passende baan. Nu en in de toekomst.  We kijken verder dan de laatste werkgever, het cv of de vacaturetekst. Direct bij inschrijving op onze website kunnen kandidaten een kennismakingsgesprek inplannen. Zij kiezen eenvoudig een datum en tijdstip op het moment dat het hun het beste schikt. De afspraken zijn nu volgens RIVM-richtlijnen digitaal.”

Lokaal verbindend
PDZ verbindt werkgevers en werknemers uit de regio. Om te zorgen voor een goede aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven werkt PDZ al geruime tijd samen met het Nova College. De intercedenten van PDZ verzorgen regelmatig gastcolleges over arbeidsmarkt gerelateerde onderwerpen. Afgelopen maart bekleedde Marlies de Back de rol van projectleider van de allereerste editie van Haarlemmermeer On Stage. Leerlingen van vmbo-scholen uit de Haarlemmermeer maakte kennis met diverse beroepen van lokale ondernemers om zo een snuffelstage te bemachtigen. En met succes! Meer dan 1800 matches werden gemaakt tussen de ruim 900 vmbo-leerlingen en 100 ondernemers uit de regio.

Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten
PDZ kijkt verder dan de ‘basisopleiding’ en staat voor een leven lang opleiden om de duurzame inzetbaarheid van haar uitzendkrachten te waarborgen. Marlies: “Door het aanbieden van cursussen en trainingen kunnen we hun vaardigheden nog beter afstemmen op de behoefte van onze opdrachtgevers. Nu en in de toekomst.” PDZ investeert daarvoor in leer-en werkprogramma’s voor de kennis en kunde die straks nodig zijn.

advertentie
advertentie