De meiden van JO-8 De Kikkers.
De meiden van JO-8 De Kikkers. aangeleverd

Succes van De Kikkers duurt voort

12 juni 2023 om 14:49 Hockey

NIEUW-VENNEP Afgelopen weekend vierde Hockeyvereniging De Kikkers een ware triomf tijdens de gezellige seizoensafsluiting. Het hoogtepunt van de dag was de feestelijke huldiging van de kampioenen, die met hun buitengewone prestaties de club in de schijnwerpers hebben gezet. Het evenement, gekenmerkt door vreugde, trots en saamhorigheid, zorgde voor een onvergetelijke afsluiting van het hockeyseizoen.

Het is geen geheim dat Hockeyvereniging De Kikkers een rijke traditie heeft als het gaat om succes op het veld. Dit seizoen was daarop geen uitzondering, met verschillende teams die de kampioenstitel wisten te veroveren. Van de jonge enthousiastelingen in de jeugd tot de ervaren spelers van de seniorenteams.

De kampioenschapstitels werden dit seizoen behaald door een scala aan teams bij Hockeyvereniging De Kikkers. Dames 1, Heren 3, Dames dinsdag, Dames O25-1, Dames O25-2, MO18-2, MO12-2, MO12-4, JO10-1, MO9-2 en JO8-1`waren stuk voor stuk de beste in hun respectievelijke competitie. 

Na de huldiging was er ruimte voor feest en ontspanning. De club had gezorgd voor muziek, springkussens en een heerlijke BBQ. Het veld werd omgetoverd tot een levendige feestlocatie, waar teamleden, families en vrienden met elkaar konden genieten van alle festiviteiten. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie