et college arriveert bij de speeltuin in Zwanenburg waar het feest in volle gang is.Op de voorgrond burgemeester Onno Hoes en wethouder Mieke Booij.
et college arriveert bij de speeltuin in Zwanenburg waar het feest in volle gang is.Op de voorgrond burgemeester Onno Hoes en wethouder Mieke Booij. trudy witteman

College eert het noorden: Koningsdag Spaarndam, Zwanenburg en Halfweg extra feestelijk

28 april 2019 om 10:43 Album

HAARLEMMERMEER Burgemeester en wethouders hebben in gezelschap van enkele raadsleden en fractie-assistenten Koningsdag gevierd in dorpen in het uiterste noorden van de gemeente.

De eerste stop van de bustour was in Spaarndam waar de festiviteiten van start gingen met een aubade op de Westkolk die werd afgenomen door twee burgemeesters: Jos Wienen van Haarlem en Onno Hoes van Haarlemmermeer. Oost en West, één gemeenschap, maar twee gemeentes en dus ook twee burgemeesters.

Vervolgens was Haarlemmerliede aan de beurt. Onderdeel van het feest hier was de optocht van versierde fietsen op het dorpsplein. Met aan het college de eer aan de deelnemers de medailles uit te reiken. Burgemeester Hoes opende in dit landelijk gelegen dorp de Koningsdagfestiviteiten met een kort welkomstwoord.

Exact op tijd (15.30 uur) arriveerde de bus bij de speeltuin in Zwanenburg waar het Oranjefeest in volle gang was. Namens het bestuur werd het gezelschap verwelkomd door Rob Achterberg-Copier en Jan de Jong die de dames en heren op de hoogte brachten van de activiteiten en de toekomstplannen van de speeltuin, een waardevolle ontmoetingsplek voor zowel Halfweggers als Zwanenburgers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie