Verdiende overwinning voor Trio Groeneveld/Elshout

27 augustus 2018 om 20:57 lokaal Deel je nieuws

Nieuw Vennep – Het seizoen zit er bijna op, nog een paar vluchten en de duiven van postduiven Vereniging ”de Gouden Leeuw” kunnen van hun welverdiende vakantie genieten. Maar eerst zijn er nog een paar mooie wedstrijden te gaan. Afgelopen weekend was de zege voor het Trio Cees & Teun Groeneveld en Kees Elshout. Deze echte liefhebbers beleefden niet het seizoen waar ze op gehoopt hadden. Wat problemen links en rechts op het hok en de echte vorm wilden maar moeizaam bij hun duiven komen. Maar de laatste weken gaat het beter met een mooie en welverdiende zege vanuit het Belgische Oudenaarde als gevolg. Dan was er ook nog de vlucht voor de jonge duiven vanuit het Franse Pontoise, hier zijn het de duiven van Don de Vlieger die de dienst uitmaken. In zijn jonge ploeg zitten een paar grote talenten die al een aantal weken achter elkaar het goud weten te pakken.

De 10 snelste duiven van Oudenaarde; Trio Groeneveld/Elshout 1,5,6,7 en 8. Annie Lammerts 2. Theo Beerendonk 3. Combinatie Coen Lammerts/Kees Brouwer 4. Menno Vermeere 9 en 10.

De 10 snelste duiven van Pontoise; Don de Vlieger 1,2,3 en 10. Menno Vermeere 4 en 9. Sylvia Beerendonk 5 en 6. Trio Groeneveld/Elshout 7 en 8.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie