Recreatief potje pokeren in Claus Park Collection.
Recreatief potje pokeren in Claus Park Collection. Eigen foto

Pokertoernooi voor recreatieve spelers

31 augustus 2018 om 08:23 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP De website Pokeren.nl houdt zondag 2 september een pokertoernooi: de Poker Series. Het toernooi vindt plaats in de Patio van evenementenlocatie Claus Park Collection en begint om 17.00 uur. Iedereen van 16 jaar en ouder kan zich via de website van de organisatie inschrijven.

Dat poker niet altijd om geld hoeft te gaan, bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim 3 jaar. Bij pokerkampioenschap komen gemiddeld zo'n honderd spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale. De toernooien in Hoofddorp zijn altijd extra goed bezet, met gemiddeld zo'n 175 spelers per toernooi.

VOORRONDES De Poker Series gaat op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo'n vijftig voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de zogenaamde ranking finale. Spelers kunnen zich voor 12,95 euro inschrijven op de website Pokeren.nl en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is. De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang voor Team Pokeren.nl als ambassadeur aan de slag.

De Poker Series is vooral bedoeld voor recreatieve pokerspelers en pokeraars die pas net begonnen zijn. Als je gewend bent om thuis met je vrienden te spelen of in de kroeg, dan is de Poker Series een mooie volgende stap. Kaarten worden tot en met zaterdag 1 september via de website verkocht en eventueel ook nog op zondag aan de deur.

EETPAUZE Het toernooi in Hoofddorp begint om 17.00 uur, rond 18.15 uur is er een eetpauze waarbij spelers gebruik kunnen maken van een warm buffet. Na de pauze loopt de late instroomperiode af. Het toernooi zal ongeveer tot 22.30 uur duren.

Meer informatie over het toernooi is te vinden via de website www.pokeren.nl/pokertoernooi-in-hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie