Werk van de exposanten
Werk van de exposanten Tanja Kronenberg

Opening groepsexpositie bij galerie ARTcetera

31 augustus 2018 om 16:54 lokaal Deel je nieuws

Groepsexpositie, met zeer uiteenlopende werken in verschillende disciplines. Met schilderkunst, fotografie, mixed media en beeldhouwkunst van jong talent en kunstenaars die hun sporen hebben verdiend. Tijdens de opening is er natuurlijk een hapje en een drankje en kun je kennis maken met de kunstenaars, die graag over hun werk vertellen. 

Patrick Dreuning fotografeert  ‘het moment’ van schoonheid, humor en details, waar wij in ons hectische bestaan volkomen aan voorbij gaan. Hij wijst ons de  dingen waar we wel naar kijken, maar die we niet zien.

Op een geheel eigen wijze maakt Marly Freij geabstraheerde landschappen en zeezichten. Het zijn vooral vergezichten met diepte, die het gevoel geven kilometers ver te kunnen kijken. Ze hebben geen uitgewerkte details, zodat de kijker er zijn verbeelding in kwijt kan en eigen interpretatie aan kan geven.

Ton linthout schildert vanuit de fascinatie van het creëren van een denkbeeldige plek. Zijn idee is om de abstracte essentie van een landschap te laten zien op zo een manier dat iedereen zijn eigen verhaal kan bedenken

De beelden van Lilian zijn heel krachtig en tegelijkertijd ook kwetsbaar. Daardoor hebben ze iets ironisch, en soms zijn ze zelfs ronduit grappig. De beelden zijn zeer geschikt om in de tuin te plaatsen, maar ook in huis kunnen ze uitstekend tot hun recht komen.

Fieke van Dieren laat ons mysterieuze, filmische beelden zien waarin zij verschillende stijlen combineert. Het levert schilderijen met meerdere gezichten op. Er ontstaat een zekere gelaagdheid die de toeschouwer aanspreekt op de eigen fantasie.

Andrea Beckers maakt  portret foto’s die ze met de hand bewerkt met gebruik van mixed media. Haar inspiratie komt voort uit de gedachtegang van jongeren, en hun uiterlijk.

Het werk van Katja Berkenbosch gaat over  zoektochten, het verbeeldt zowel de plek waar ik zij zich bevind als waar ze zou willen zijn. Het zijn contrasten zoals het leven in de stad – zowel de woestijn als oase – en de verbondenheid met de natuur.

Opening van 17.30 – 20.00, Arendstraat 5, BADHOEVEDORP

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie