Damian Melis vraagt zijn Sanne om met hem te trouwen.
Damian Melis vraagt zijn Sanne om met hem te trouwen. Jos van Rooijen

'Lieve Sanne - wil je met mij trouwen'

3 september 2018 om 14:19 Sport/sport

HOOFDDORP Huwelijksaanzoeken zijn er in vele soorten en maten. Met een mooi lied tijdens een diner met kaarslicht bijvoorbeeld. Of tijdens de ondergaande zon op een mooi strand. Maar hoe verschillend al die aanzoeken ook zijn ingepakt – in heel veel gevallen heeft de locatie wel een link met degene die het aanzoek krijgt of met wie zo'n aanzoek doet. En er is altijd die verrassende blik zodra de toekomstige bruidegom op zijn knie gaat zitten en de mooie woorden spreekt: "Wil je me trouwen?"

Zondag 2 september zag het publiek in het honkbalstadion in Hoofddorp daar een fraai voorbeeld van. Nadat speaker Jason Houtkamp speler Damian Melis naar de werpersheuvel had gevraagd voor een kort interview, mocht de speler van Meerlease Pioniers aangeven wie volgens hem wel eens een eerste bal mag gooien. Het werd zijn vriendin Sanne Timmermans die daarvoor van de tribune naar beneden kwam. De aangooi was prima waarna Damian haar uitnodigde om samen naar het scorebord te kijken. Daar verschenen allemaal foto's van romantische momenten die beiden de afgelopen 4 jaar samen hebben meegemaakt. Maar – het mooiste moment moest nog komen. Want de man die tijdens de wedstrijd op het eerste honk staat, knielde voor zijn Sanne, haalde een mooi doosje tevoorschijn en stelde dé vraag: 'Lieve Sanne, wil je met mij trouwen?'

Het publiek liet zich meteen horen. Sannes antwoord was een omhelzing en dikke kus, waarna er zelfs nog even echt vuurwerk was aan de andere kant van het hek. Wanneer de inwoners van Almere trouwen is nog niet bekend. Maar dát de twee die elkaar leerden kennen via school gaan trouwen – dat is duidelijk. Op de vraag waarom Damian juist gekozen had voor deze locatie, liet hij weten 'omdat dit honkbalveld mijn thuis is'.

Het antwoord van Sanne is duidelijk: 'ja'.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie