Combinatie Lammerts /Brouwer en Don de Vlieger pakken de winst

3 september 2018 om 20:23 lokaal Deel je nieuws

Nieuw Vennep – Het is bijna gedaan met het vlucht seizoen van postduiven vereniging “de Gouden Leeuw” maar afgelopen zaterdag stond er eerst nog wel even een kraker voor de jonge duiven op het programma. Het midden Franse Fontenay sur Eure was de plaats van vertrek voor de langste vlucht voor de youngsters dit seizoen. Een duif van de Hoofddorpse combinatie Coen Lammerts & Kees Brouwer wist na  zes en half uur tegen de wind op boksen als eerste af te tikken. Greep het hok in vorm van Don de Vlieger op deze vlucht nog net naast de winst, bij de natour vlucht vanaf Quievrain werd de winst wel veilig gesteld. Volgende week gaan de duiven nog één keer op reis voor hun allerlaatste wedstrijd van 2018.

De 10 snelste duiven van Fontenay sur Eure;  Combinatie Lammerts/Brouwer 1. Don de Vlieger 2,3,5,6,7 en 10. Trio Groeneveld/Elshout 6 en 9. en Menno Vermeere 8.

De 10 snelste duiven van Quievrain; Don de Vlieger 1 en 9. Combinatie Lammerts/Brouwer 2 en 3. Menno Vermeere 4 en 5. Trio Groeneveld/Elshout 6,7 en 8. en Sylvia Beerendonk 10.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie