Foodtruck BioExpress
Foodtruck BioExpress VBH van Munster

BioExpress met foodtruck ook op het Grazende Zwaan festival 2018

17 september 2018 om 13:00 Sport/sport Deel je nieuws

Ook dit jaar organiseert de Karavaan het Grazende Zwaan festival. Net als vorig jaar is de BioExpress er met de foodtrailer bij om de gasten te voorzien van (h)eerlijk eten. Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud, met theater in de polder. Een vrolijk en bijzonder programm
a op en om de monumentale boerderij van boer Molenaar en op het erf van overbuurman Gijzenberg.

Sociaal ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk: erg lekker! Dat is de BioExpress. Naast lokaal en biologisch, zijn wij met ‘voedselverspilling op de kaart’ winnaar van het Groenste Idee 2018. Onze creatieve koks maken van ‘geredde’ producten de héérlijkste gerechten voor de lunchroom en cateringservice. Tijdens het festival zullen wij de bezoekers van onze nieuwe gerechten laten genieten.

Locatie

De monumentale boerderij van de familie Molenaar ligt in een gebied in transitie, de boerderij en het land wordt in de toekomst een landgoed: Kleine Vennep (naar de huidige naam van de boerderij). Het adres van de boerderij is Hoofdweg 1041, 2152 LJ in Nieuw-Vennep. 

Over de BioExpress

De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. De BioExpress biedt een uniek cateringconcept. Met of zonder onze foodtruck serveren wij met liefde en plezier pure & eerlijke lekkernijen op beurzen, bruiloften, borrels en feestjes, zowel zakelijk als in de privésfeer. Al onze gerechten worden vers en met liefde gemaakt …..dat proef je … ook tijdens het Grazende Zwaan festival!

www.BioExpress.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie