Afbeelding
Eigen foto

Voetjes van de vloer in het Danspaleis

27 september 2018 om 19:04 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP Het swingende dansfeest voor senioren, genaamd het Danspaleis, wordt woensdag 8 oktober geopend door locoburgemeester Marjolein Steffens – van de Water. Om 14.30 uur verricht zij de opening, daarna mogen de voetjes van de vloer.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen met een bevlogen Platen Draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning!

Op woensdag 3 oktober wordt de passage in het Cultuurgebouw omgetoverd tot het danspaleis. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14 uur welkom, om 14.30 volgt de officiële opening en dan legt de Platen Draaier de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar, mag natuurlijk ook.

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren maandelijks een cultuurprogramma in het gezellige café van Duycker in het hart van het cultuurgebouw. De programmering is mede mogelijk gemaakt door de Bavo stichting Heemstede en de gemeente Haarlemmermeer. Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben.

Voor vragen over begeleiding of vervoer kan men contact opnemen met Mara van Limbeek: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255 en Misha de Jong: madejong@amstelring.nl of 06 14646643.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie