Engelse bus, leerlingen en directeur Margot Andriessen
Engelse bus, leerlingen en directeur Margot Andriessen Klavertje vier

Klavertje vier pakt uit met de Europese Dag van de Talen

28 september 2018 om 07:34 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 26 september hebben we met Klavertje vier meegedaan aan de internationale Dag van de Europese talen. Een groot succes waar we met veel plezier op terug kijken!  


De leerlingen en leerkrachten hebben hun beste beentje voortgezet om met elkaar Engels te spreken. Onderwijs wethouder John Nederstigt lichtte in het Engelse Taaldorp nog eens goed toe waarom het zo fijn en goed is om Engels te kunnen spreken met elkaar.  Samen met onze eigen kinderburgermeester Julia Pieters bracht de wethouder een bezoek aan de verschillende activiteiten die voor deze dag georganiseerd zijn.   


In het Engelse Taaldorp konden de leerlingen van groep 7 en 8 bij Engelse winkeltjes, bemand door native speakers en docenten Engels van het Haarlemmermeerlyceum, boodschappen doen. De native speakers en docenten waren onder de indruk van het niveau van Engels!  
  
In de keuken werden heerlijke pancakes gebakken door de leerlingen uit groep 5 en 6 terwijl ondertussen de leerlingen van groep 3 en 4 Engelse dansjes onder de knie kregen bij de gymles. Een heuse Engelse Bobby en een lid van de National Gard hield toezicht op het schoolplein waar de groepen 1 en 2 mochten spelen.  

Alle leerlingen hebben een busrit in een prachtige Engelse dubbeldekker gemaakt en Engelse liedjes gezongen! Het was kortom een inspirerende dag waarin weer vele Engelse woorden zijn bijgeleerd!  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie