Weinig punten voor Haarlemmermeerse hockeyclubs

2 oktober 2018 om 15:13 Sport/sport

HAARLEMMERMEER De Haarlemmermeerse hockeyclubs behaalden afgelopen weekeinde maar weinig punten. Alleen de heren 1 van De Kikkers slaagde erin een zege te boeken.

Het werd een doelpuntrijk duel afgelopen zondag op het complex van Reigers. De heren 1 nam het op tegen Myra uit Amstelveen en slaagde er in vijf doelpunten te maken. Wonderbaarlijk genoeg was dat niet genoeg voor een overwinning, want Myra trof ook vijfmaal doel, waardoor de wedstrijd gelijk eindigde: 5-5.

SUBTOPPER De dames 1 van Reigers kreeg op eigen veld subtopper Bennebroek op bezoek. Het werd geen onverdeeld genoegen voor de Hoofddorpse dames, want Bennebroek nam dankzij een 1-3 overwinning de drie punten mee naar huis.

De heren 1 van De Kikkers uit Nieuw-Vennep was de enige Haarlemmermeerse club die met een overwinning van het veld stapte. De Vennepers klopten Strawberries, dat met 1 punt gedeeld laatste staat, met 2-1.

PUNTLOOS De Kikkers-dames beleefden een - in ieder geval cijfermatig - minder leuk bezoek aan Nieuwkoop. De Vennepse vrouwen gingen met 3-1 onderuit en zijn zodoende nog puntloos deze competitie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie