Reigers-heren winnen doelpuntrijk duel

8 oktober 2018 om 13:07 Sport/sport

HAARLEMMERMEER De hockeyheren van de Reigers hebben in een doelpuntrijk duel gewonnen van Overbos. Het werd in Beverwijk 3-5 voor de Hoofddorpers.

Wie naar de heren van de Reigers gaat kijken, kan rekenen op veel doelpunten. Zo werd het vorige week nog 5-5 tegen Myra, en dit weekeinde was het opnieuw vaak raak. Op bezoek in Beverwijk werd de thuisploeg met 3-5 verslagen, waardoor Reigers met tien punten momenteel de derde plaats inneemt op de ranglijst.

NEDERLAAG De heren van de Kikkers moesten op bezoek in en tegen Maarssen een 2-1 nederlaag slikken. De Vennepers wonnen vorige week nog met dezelfde cijfers van nummer laatst Strawberries, maar konden dat resultaat in Maarssen geen gevolg geven.

Ook de dames van de Reigers maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van. De Hoofddorpse hockeysters gingen op bezoek bij Zwaluwen in Utrecht en beide teams maakten vier treffers: 4-4.

KOPLOPER Voor de dames van de Kikkers stond een zware thuiswedstrijd tegen koploper FIT op het programma. De Vennepse dames beleven een moeizaam seizoen en wisten de spiraal tegen de tegenstander uit Amsterdam niet te doorbreken: 0-3.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie