Afbeelding
Eric van Lieshout

Auto klemgereden na wilde achtervolging

10 oktober 2018 om 18:48 lokaal

HOOFDDORP Agenten wilden woensdagmiddag rond tien voor vier in de omgeving van de Stationsweg een auto controleren. De bestuurder stopte niet en ging er met hoge snelheid vandoor. Meerdere politievoertuigen en een politiehelikopter waren betrokken bij de achtervolging die dwars door Hoofddorp ging.

Diverse voetgangers en fietsers moesten op het fietspad langs de Hoofdweg aan de kant springen door de capriolen die de bestuurder uithaalde. Uiteindelijk kon de politie aan de Norholm twee Hoofddorpers van 17 en 19 jaar aanhouden. De 19-jarige verdachte is de vermoedelijke bestuurder van de auto. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs.

Tijdens de achtervolging kwamen op de Breeburgsingel nog een politieauto en motorrijder van de politie met elkaar in botsing. Gelukkig bleef het bij dat ongeval bij materiële schade. De VOA onderzoekt de schade op de Breeburgsingel en het Norholm.

GETUIGEN Op het fietspad langs de Hoofdweg moesten een aantal voetgangers aan de kant springen. De politie komt graag met hen in contact. Was u die voetganger(s)? Bel dan met 0900-8844.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie