Team Sportservice
Team Sportservice Team Sportservice

Sport met plezier tijdens sport- en spelles voor 60-plussers

11 oktober 2018 om 16:15 Sport/sport Deel je nieuws

Tijdens de wekelijkse sport- en spelles van Team Sportservice Haarlemmermeer werken mannen en vrouwen aan hun conditie, spierversterking en beoefenen ze verschillende sporten, zoals volleybal, badminton of slagbal. De les is elke maandag van 19.30 – 20.30 uur en 20.30 – 21.30 uur in Nieuw-Vennep. Volg nu een gratis proefles.

 

Sportdocente Eveline Anthonissen biedt een goed opgebouwde les aan; “we beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Verder zorg ik voor veel variatie en plezier. Want zo is sport en bewegen leuk en ook goed vol te houden.” De groep bestaat uit mannen en vrouwen van 60+ die sporten op verschillende niveaus.

 

De sport- en spelles voor 60-plussers kost € 5 per les. Zorg voor gemakkelijke sportkleding en -schoenen. Nieuwe deelnemers zijn welkom en kunnen zich voor een gratis proefles aanmelden bij coördinator Joost Groenewegen van Team Sportservice Haarlemmermeer via jgroenewegen@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00. De lessen vinden plaats in Gymzaal Noorderdreef, Noorderdreef 104, 2152 AA in Nieuw-Vennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie