slaan van de 1e paal
slaan van de 1e paal martijn dubbelman

eerste paal nieuwbouw in Oude Meer

15 oktober 2018 om 17:01 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag werd de eerste paal geslagen voor een tweede bedrijfsverzamelgebouw op het terrein van Rosevalley Garden in Oude Meer. Het is een welkome aanvulling in dit gebied met deze metrages incl. laaddocks.Het is een zichtlocatie  schuin tegenover het Antony Fokker Business Park aan de Fokkerweg naast het Shell station.

Het is een initiatief van Rosevalley Garden die is gespecialiseerd in kleinschalige bedrijfsunits van 300-400m2 incl kantoorfunctie voor verhuur. Door ervaring in de afgelopen 22 jaar met deze metrages is ons duidelijk geworden dat steeds behoefte is aan deze metrages.

Rosevalley Garden is een succesvolle exploitatie van bedrijfsunits. Door een eigen facilitaire dienst kunnen we gebruikers maximaal helpen om met hun core-business bezig te zijn en zich niet te behoeven te bekommeren met allerlei randzaken aangaande facilitaire ongemakken, die z.s.m. kunnen worden opgelost.

De huidige gebruikers kunnen dit volmondig beamen.

Vliegtuigonderhoud, transport en koerierswerk vinden hier al jarenlang hier een thuisbasis. In deze nieuwbouw zal onderhoud gepleegd en reparaties  worden verricht aan vliegtuigcontainers waarin medicijnen wereldwijd worden verzonden. 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie