Afbeelding
Jacob Dekker

SternPlaza nieuw in Lijnden

18 oktober 2018 om 11:15 Nieuws

LIJNDEN Op de locatie waar voorheen Ford-dealer Ardea Auto (onderdeel van de Stern Groep) aan de Sydneystraat in Lijnden zat, opende 1 juli jongstleden SternPlaza occasions haar poorten. Een gespecialiseerd bedrijf dat gebruikte auto’s afkomstig uit het eigen Stern dealernetwerk met 24 maanden garantie aanbiedt.

Zoals bekend vertegenwoordigt Stern vele merken en kent daarmee ook een groot en zeer divers occasionaanbod. Vooralsnog vindt de aansturing van de SternPlaza verkoopactiviteiten vanuit het naastgelegen Volvo-dealerbedrijf Svala Auto (ook onderdeel van de Stern Groep) plaats en staat onder leiding van vestigingsmanager Jasper Boxem. Per 1 november treedt er een speciale verkoper voor de occasions in dienst.

INGERUILD Jasper Boxem legt uit. "Stern telt circa honderd over het land verdeelde dealerbedrijven die vele merken vertegenwoordigen. Daar worden dus ook heel wat auto’s ingeruild, die door ons grondig worden geïnspecteerd, gekeurd en wanneer ze aan onze strenge eisen voldoen, van het SternPlaza-label worden voorzien en verkocht. Daarmee koop je bij ons dus een betrouwbare, gebruikte auto met de zekerheid van een nieuwe. Want, in principe verkopen wij die occasions met 24 maanden garantie."

Dat de constructie van de Stern Groep ervoor zorgt dat er genoeg occasions binnenkomen, bewijst het vloot in het pand in Lijnden. "Verdeeld over de twee etages hebben wij hier in Lijnden momenteel rond de zestig modellen staan met prijzen vanaf 6.000 euro. Waaronder nu een aantal zeer compleet uitgevoerde Fiat’s 500, maar bijvoorbeeld ook Mercedes, Volkswagen, Renault, BMW, Ford en Skoda."

MODELLEN En dat in allerlei uitvoeringen, aldus vestigingsmanager Boxem. "Compacte modellen, gezinsauto’s, station- en ruimtewagens, handgeschakeld of automaat."

In de nieuwe vestiging worden niet alleen inruilauto's verkocht, maar ook auto's die uit de lease komen. "Naast de Stern inruilauto’s, verkopen wij hier ook modellen die via onze leasemaatschappij vrijkomen. Daarvoor geldt eveneens dat wij de technische staat van die voertuigen als geen ander kennen en ook de onderhoudshistorie. Voor particulieren zijn dit zonder meer interessante modellen met vele extra’s en tegen een scherpe prijs plus de genoemde zekerheid. Nu nog meer dan anders, want tot en met het einde van het jaar bieden wij vrijwel al onze SternPlaza-occasions zonder meerprijs met die 24 maanden garantie aan. Waarbij men bij ons, maar ook bij alle andere Stern-vestigingen terecht kan voor het onderhoud. Dat maakt dat kopers uit het hele land hier terecht kunnen voor de autoaankoop en in de buurt voor het onderhoud."

SternPlaza Lijnden is gevestigd aan de Sydneystraat 11, 1175 RN in Lijnden en telefonisch bereikbaar via 020-2190114. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie