Afbeelding
Eigen foto

Feestelijke eerste paal Tudor Gardens

19 oktober 2018 om 10:38 Nieuws

HOOFDDORP Toekomstige bewoners en projectbetrokkenen van Tudor Gardens hebben donderdag gezamenlijk de feestelijke eerste paal geslagen op de plek waar 140 woningen in Tudorstijl worden gebouwd. Daarna is samen met de genodigden getoost op de fysieke start van de bouw.

Tudor Gardens verrijst achter de bestaande vrijstaande woningen aan de Hoofdweg 875 tot 893 in Hoofddorp. Het nieuwbouwplan bestaat uit een mooie mix van herenhuizen, geschakelde en vrijstaande villa's, geschakelde en vrijstaande rietkappers en appartementen. Daarnaast komt er een sfeervol complex met 57 huurappartementen, waarvan 42 sociale huurwoningen.

Wethouder Tom Horn (zorg, welzijn en wonen) van Haarlemmermeer: "Er is grote behoefte aan woningen in alle segmenten. Ik ben blij dat er in Tudor Gardens ook appartementen komen. In dit deel koopappartementen en straks ook huurappartementen, waaronder sociale huur. Die laatste kunnen we in Haarlemmermeer eveneens zeer goed gebruiken. Tudor Gardens wordt een mooie en gevarieerde wijk."

Het plan kenmerkt zich door het groene karakter. Uniek zijn de prachtige rietgedekte villa's, die het plan een luxueuze uitstraling geven.

De woningen in Tudor Gardens zijn uitverkocht. Er is nog één penthouse beschikbaar. Meer informatie: penthouse-tudorgardens.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie