Einde weg.
Einde weg. MB

Duinpolderweg. Hoe nu verder?

1 november 2018 om 14:30 lokaal Deel je nieuws

GroenLinks organiseert op vrijdag 16 november a.s. een bewonersbijeenkomst over de Duinpolderweg.

In september hebben de Provinciale Staten van Zuid-Holland besloten om de zgn. Middenvariant verder te onderzoeken. Deze bestaat uit 3 onderdelen: een wegverbinding tussen de A4 en de N208, door Zwaanshoek en de Hillegomse Oosteindepolder, een randweg aan de noordkant van Zwaanshoek en een verbinding tussen de N208 en de A44 ten zuiden van Lisse en Lisserbroek. Net als veel bewoners is GroenLinks voorstander van praktische en duurzame oplossingen voor verkeer en vervoer. Daarin past het niet om provinciale snelwegen aan te leggen ten koste van het woongenot, landschap, natuur, woningen en bedrijven. Met de bewoners is GroenLinks dan ook teleurgesteld dat er in de Staten van Zuid-Holland toch een meerderheid is voor een nader onderzoek naar de aanleg van de Middenvariant.

Op 16 november wil GroenLinks met bewoners en andere belanghebbenden in gesprek over de inhoud van het besluit en over de mogelijkheden om de verdere besluitvorming nog te beïnvloeden. De avond wordt georganiseerd door de GroenLinks-afdelingen in Haarlemmermeer en Hillegom. Ook leden van de GroenLinks-fracties in de Provinciale Staten van Noord- en Zuid-Holland zullen aanwezig zijn.

Belangstellenden zijn van harte welkom in dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5 in Beinsdorp. De bijeenkomst start om 20:00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie