Een boek vol Amsterdamse humor

6 november 2018 om 10:06 lokaal Deel je nieuws

Een volkomen origineel boek over 5 bejaarde dames. Kan dat nog na het succes van Hendrik Groen? Hetty Kleinloog bewijst het met haar debuutroman voor volwassenen Volle bloei! Volle bloei is haar romandebuut, maar ze heeft haar sporen al lang verdient met schrijven, als scenario- en toneelschrijver. Sinds 2000 schijft Hetty televisiedrama en werkt ze als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan tal van tv-series.

Volle bloei gaat over vijf dames op leeftijd: Danny, Wanda, Lies, Anneke en Greetje. Ze ontmoeten elkaar op de begraafplaats, waar ze bloemen leggen op de graven van hun overleden echtgenoten. Als blijkt dat ieder van hen nog een droom te verwezenlijken heeft, nemen ze een besluit: ze zijn weer zo jong als ze zich voelen en gaan overdoen wat overgedaan moet worden.

Volle bloei staat vol Amsterdamse humor, maar het boek is bij tijd en wijle ook ontroerend. Het boek krijgt bij lezersplatform Hebban van vrijwel iedere lezer de hoogste waardering en dat is terecht. Bij Boekhandel Jaspers is het een van de best verkochte romans van dit jaar en dat komt niet alleen omdat het veel aanbevolen wordt, maar ook omdat veel lezers het na lezen cadeau geven aan anderen. Een boek om niet te missen dus dit jaar. Hetty Kleinloog komt aanstaande zaterdag 10 november naar Badhoevedorp, waar ze vanaf 14.00 uur lezers en potentiele lezers hoopt te ontmoeten. Natuurlijk signeert ze ook haar boeken, een leuk idee voor de komende feestdagen!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie