Huiskamerconcert
Huiskamerconcert Gluren bij de Buren

Artiesten en huiskamers gezocht voor de allereerste editie van Gluren bij de Buren Haarlemmermeer

9 november 2018 om 16:33 lokaal Deel je nieuws

Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Tientallen huiskamers verspreid over Haarlemmermeer veranderen voor een dag in intieme podia, voor bijzondere optredens van een verscheidenheid aan lokaal talent van jong en oud. In verschillende kernen en wijken kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, jazz-trio’s, woordkunstenaars, je kan het zo gek niet bedenken. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken. 

Gluren bij de Buren is de perfecte gelegenheid om je eigen wijk beter te leren kennen, door achter de deuren te komen die normaal gesloten blijven. Of juist om op ontdekkingstocht te gaan in voor jou nog onbekende delen van de gemeente, die per 1 januari weer een stukje groter wordt. 

Ben jij een gitarist die zijn nieuwe werk wil uitproberen in een intieme setting? Heb je een theaterstuk geschreven dat zich afspeelt rond de koffietafel? Of wil jij juist als gastheer of -vrouw een lokaal cultureel hoogstandje in huis halen en hiervoor je buren uitnodigen? Meld je dan voor 30 november aan op www.glurenbijdeburen.nl/haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie