Anneke van der Helm en Tim van de Poppe
Anneke van der Helm en Tim van de Poppe Sander van der Torren

CDVP: Jouw lokale partij!

14 november 2018 om 13:03 lokaal Deel je nieuws

CDVP

De CDVP (Christen-Democratische Volkspartij), is een lokale politieke partij in de gemeente Haarlemmermeer en heeft daarom geen binding met de landelijke politiek. We kunnen ons zonder belemmeringen voor jou inzetten.

Visie

Onze visie is samen te vatten in drie V-woorden: verbinden, versterken en vooruitzien. We willen dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Om dat te bereiken, zorgen we goed voor elkaar. Omzien naar de ander is een teken van verbondenheid. Vanuit die betrokkenheid kunnen we elkaar helpen en versterken. Soms kunnen we het niet alleen en hebben we hulp van anderen nodig. In die gevallen moet de gemeente de helpende hand bieden.

Wij streven naar een schone, duurzame en veilige samenleving, waarin ook rekening wordt gehouden met toekomstige generaties. Die toekomstvisie willen wij als partij helpen vormgeven binnen onze gemeente. Dat kunnen we niet alleen. Daarbij hebben wij jouw steun én stem nodig.

Huisvesting

Er is nauwelijks nog keuze en goedkopere woningen voor starters zijn niet meer te vinden. In onze gemeente wachten mensen vaak lang op een sociale huurwoning. Wij vinden dat het aanbod goedkopere woningen moet worden vergroot. Daardoor kan ook de wachttijd worden teruggebracht.

Zorg

Het cement van de samenleving zijn de mensen zelf en niet de gemeente. Mensen die graag een zinvol leven willen leiden en die van daaruit ook naar elkaar omzien, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen of door mantelzorg bij ziekte of beperking te leveren. De inzet van vrijwilligers en mantelzorgers is de kurk waarop de samenleving drijft. Deze inzet moet gewaardeerd en ondersteund worden.

Ondernemers

Om onze gemeente leefbaar te houden is de lokale economie van groot belang. Ondernemers dragen op vele manieren bij aan een leefbare gemeente. Daarom vinden wij dat wij onze lokale ondernemers moeten waarderen en ondersteunen, zodat zij binnen onze gemeente hun bestaansrecht behouden.

Schiphol

Wij erkennen de economische waarde van luchthaven Schiphol voor onze gemeente en de regio. Tegelijk worden onze inwoners onvoldoende gehoord en gezien. Dat moet anders. Het gegoochel met cijfers, de onjuiste en ontijdige berichtgeving over geluidsoverlast, CO2- uitstoot en vliegbewegingen is onacceptabel.

De leefbaarheid voor onze inwoners heeft voor ons prioriteit. Aan de gezondheid en veiligheid van onze inwoners mag niet worden getornd.

Stem

Met jouw stem op 21 november kun je ons steunen. Help ons als wij ons willen inzetten voor jou, voor je kinderen, voor je straat, voor je vereniging en voor jouw leefomgeving. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze gemeente schoon en veilig blijft.

Want waar je woont, moet het goed zijn!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie