Koninklijk Conservatorium zoekt jonge dansers in Heemstede Audities voor de Dansvakopleiding in Dans & Balletstudio Jolein

20 november 2018 om 09:40 lokaal Deel je nieuws

Ben jij het liefst elke dag met dansen bezig en wil je hier meer mee doen? Of houd je van bewegen en muziek en heb je wel zin in een uitdaging? Kom dan op zaterdag 24 november naar de auditie voor de Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium bij Dans & Balletstudio Jolein in Heemstede. Misschien ben jij het talent dat we zoeken!

Auditie voor jong talent
Op zaterdag 24 november is er een dans-auditie voor het Koninklijk Conservatorium bij Dans & Balletstudio Jolein. Kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool kunnen deelnemen. De auditie begint om 12.30 uur, deelname is gratis. Tijdens de auditie wordt er gekeken naar fysieke geschiktheid voor klassiek ballet, muzikaliteit, creativiteit, coördinatie en gevoel voor beweging. De jury kijkt naar talent, danservaring is dus geen vereiste. De kinderen die de auditie in Heemstede succesvol doorlopen, kunnen instromen in dit oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding.

Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium
Het oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding biedt kinderen in groep 4 t/m 8 van de basisschool de mogelijkheid lessen te volgen als introductie op de opleiding. Om van dans later je beroep te maken, is het namelijk goed om zo jong mogelijk te beginnen met de juiste training. Na het oriëntatieprogramma kun je auditie doen voor de Dansvakopleiding: een volledige opleiding tot professioneel danser, afgestemd op de eisen van de internationale beroepspraktijk. De opleiding omvat een intensieve vakstudie die vanaf groep 7 van de basisschool kan worden gevolgd in combinatie met de School voor Jong Talent. Op de School voor Jong Talent kun je de basisschool (groep 7/8) en middelbare school combineren met de Dansvakopleiding.

Praktische informatie
Auditie Koninklijk Conservatorium

Dans & Balletstudio Jolein
Sportparklaan 16, 2103 VT Heemstede

Aanvang: 12.30 uur
Aanmelden: https://www.koncon.nl/opleidingen/dansvakopleiding/dansvakopleiding/dansvakopleiding/jong-kc-dans/audities-jongkc-dans

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie