Alice Fokkelman signeert in boekhandel Stevens
Alice Fokkelman signeert in boekhandel Stevens Yolanda Broekhuizen, Xifotografie

Hoofddorpse schrijver boekt succes

22 november 2018 om 10:21 lokaal Deel je nieuws

De psychologische thriller "Ik ken je nog" van de Hoofddorpse schrijver Alice Fokkelman is onlangs besproken in de VN-Thrillergids, in de Libelle, en op diverse Thriller-sites en -blogs. Het boek krijgt gemiddeld vier sterren als waardering, bijvoorbeeld op Hebban, de grootste lezerscommunity online. 

'Het is natuurlijk leuk om je boek in de winkel te zien liggen en in de media besproken te zien, maar het alllerleukst zijn de reacties van de lezers zelf', aldus Alice.'Ik krijg veel berichten van lezers die me bedanken voor of complimenteren met het verhaal.' 

Het verhaal "Ik ken je nog" gaat over Manon, die met zichzelf en haar omgeving in de knel komt als de pestkop uit haar jeugd weer naast haar komt wonen nu ze volwassen is.

Alice is inmiddels bezig met haar volgende boek, geen thriller, maar een roman over de levens van zes vrouwen die elkaar ontmoeten op een bijzondere cursus.

"Ik ken je nog" is op voorraad bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp en Bruna Toolenburg, en te bestellen bij iedere (online) boekhandel. Leuk voor in de zak van Sint of onder de boom!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie