Afbeelding
Eigen foto

Herstelbedrijf scoort bij Fixico

22 november 2018 om 17:51 Nieuws

NIEUW-VENNEP Fixico is een online platform voor schadeherstel, waar autobezitters en zakelijke partners een schade aan een voertuig kunnen invoeren, waarna meerdere bedrijven het herstel offreren. Het Europese netwerk telt 1.500 erkende schadeherstellers, waarvan 650 in Nederland en in deze regio is Autopark Zuid aan de Escudoweg een van de Fixico-adressen. Dat het allround Bovag autobedrijf van Marius en Zefanja Uittenbogaard en Ronald Aukes de schades netjes oplost blijkt uit de top 25-klassering en de gemiddelde klantenwaardering van 9,5.

“Wij zien dat mensen met autoschade, die niet via de verzekering vergoed wordt, zoeken naar een Focwa-erkend bedrijf waar die schade goed en met garantie hersteld kan worden. Via de site van Fixico.nl kunnen zij hun schade melden en krijgen binnen 24 uur meerdere offertes van bedrijven in de buurt. Zij kunnen online die offertes, maar ook de waarderingen van eerdere klanten over die bedrijven met elkaar vergelijken. Onze prestaties zijn door eerdere klanten inmiddels gewaardeerd met een 9.5 voor tevredenheid en daarmee staan we in de top 25 van Fixico.nl-bedrijven", legt Ronald Aukes uit.

"Belangrijk om te weten is dat wij voor alle verzekeringsmaatschappijen werken. Te vaak wordt nog gedacht dat je bij een autoschade naar een op de groene kaart gemeld bedrijf moet, maar je kunt ook rechtstreeks bij ons terecht. Wij regelen dan het totale traject met de maatschappij, zetten vervangend vervoer in en zijn Focwa Totaalherstel-gecertificeerd, wat inhoudt dat je 4 garantie op de werkzaamheden krijgt. Waar mogelijk kunnen wij bij een WA-verzekerde ook hulp bieden in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Wij proberen iemand met schade op alle gebied te ontzorgen. Het is immers niet iets waar je dagelijks mee te maken hebt.

Ook in het geval dat een beschadigde auto door een berger wordt opgehaald, kun je hem direct naar ons sturen. In overleg met de eigenaar bepalen wij dan het hersteltraject. In principe werken wij altijd met nieuwe en originele onderdelen, desgewenst en na overleg met de klant kan er gekozen worden voor niet-originele en gebruikte onderdelen. Dit gebeurt vaak als de schade niet gedekt is of als de auto bijna (economisch) total loss is. Als Bosch Car Service-bedrijf beschikken we ook over alle actuele vakkennis van moderne auto’s, dus ook die met een deels elektrische aandrijving en de veiligheids-assistentiesystemen van tegenwoordig."

Naast volledig schadeherstel, inclusief restylen (uitdeuken zonder spuiten) en spotrepair (deelherstel van schades), richt de Bosch Car Service-werkplaats van het bedrijf zich op de universele reparatie en APK van alle merken, de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en het op wens van de klant zoeken naar een juiste occasion. Onderhoud, herstel en restauratie van oldtimers is een andere specialiteit van het bedrijf, waar zeven vakmensen werken.

De karakteristieke glazen toren is voor een deel ook winterberging van klassiekers. Verder is Autopark Zuid ook Bosch Accupartner, heeft een grote hoeveelheid accu’s op voorraad en beschikt over de beste controleapparatuur. Tevens is men Turbo-partner en beschikbaar voor alle adviezen over herstel of vervanging van dit specifieke onderdeel.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie