Afbeelding
Eigen foto

Theater Extra zoekt enthousiaste medespelers

26 november 2018 om 15:15 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP Theater Extra zoekt vol goede moed naar enthousiaste medespelers. Deze theatergroep voor mensen met een verstandelijke beperking houdt een open avond op woensdag 12 december van 19.15 tot 20.15 uur bij Pier K in Hoofddorp.

Theater Extra bestaat momenteel uit vier vrolijke deelnemers en wil graag uitbreiden. Deelnemer Maarten zet zich in om nieuwe spelers te vinden. Enthousiast vertelt hij: "Theater bij Pier K geeft ontspanning, ik ben even weg van de werkelijkheid. Het is mijn lust en mijn leven!" Docent Remi herkent deze toewijding, waarop Maarten toevoegt: "Het doet me pijn als we gaan stoppen, daar ben ik zo bang voor."

Lijkt het jou leuk om te stralen op het podium, om te acteren voor publiek of om andere mensen te ontmoeten? Meld je dan aan om een kijkje te nemen.  
Richella: "Het is gezellig als er meer mensen meedoen, dan kunnen we meer toneelstukjes oefenen en ontmoeten we meer mensen." Waarom moet je meedoen? "Omdat het gewoon heel leuk is", zegt Denise. "En gaaf!" voegt Finn snel toe.

Theater Extra is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Meedoen kan altijd, het maakt niet uit of je nog nooit toneel gespeeld hebt of dat je dat wel al vaker gedaan hebt. Ben jij of ken jij iemand die graag mensen ontmoet en theater wil spelen? Neem dan contact op met roos.de.vries@pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie