Afbeelding
Roy Beusker

Jon van Eerd in dolkomische musical ‘Charley’

30 november 2018 om 14:27 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP In de komische musical ‘Charley’ combineert Jon van Eerd, de meester van de lach, dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische en prachtige shownummers. De voorstelling is te lezen op woensdag 12 en donderdag 13 december om 20.15 uur in de grote zaal van Schouwburg De Meerse.

Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie