Hoofddorp is een cityblog rijker: Happy Hoofddorp!

2 december 2018 om 22:56 lokaal Deel je nieuws

Sinds ruim een maand is Happy Hoofddorp een cityblog en online magazine rijker: Happy Hoofddorp. Hier vind je de leukste plekken op het gebied van horeca, sport, werk en activiteiten mét en zonder kids.

Initiatiefneemster is Annemarie Forman. Zij verhuisde ruim 2 jaar geleden met man en kinderen vanuit Amsterdam naar Hoofddorp en miste een overzichtelijke plek met alle restaurants en to do's in Hoofddorp.

‘Wat mij opviel was dat veel Hoofddorpers zelf niet goed wisten wat er te doen is in – en om - hun eigen stad. Als ik naar een leuk restaurant of café vroeg werd ik vaak naar Haarlem of Amsterdam verwezen. Nu ik zelf regelmatig leuke plekken op zoek verrast het me hoe divers het horeca- en sportaanbod hier is. Maar deze informatie is versnipperd: je moet er zelf actief naar zoeken en vragen. Het is fijn als deze informatie dan op een centrale plek wordt verzameld en via social media kanalen wordt gedeeld. Zo worden volgers ook verrast en geïnspireerd, ook als ze niet op zoek zijn’.

Happy Hoofddorp is nog maar recent gestart als pilot maar het slaat aan: inmiddels zijn al ruim 100 volgers aangemeld via Facebook en nog eens ruim 60 op Instagram. ‘Iedereen die ik spreek is enthousiast en geeft aan dat dit platform erg welkom is. Mijn missie met Happy Hoofddorp is dat het niet alleen de (toekomstige) bewoners enthousiast maakt over het vrijetijdsaanbod van Hoofddorp maar ook dat het een boost geeft aan nieuwe initiatieven’. 


Je vindt Happy Hoofddorp op www.happyhoofddorp.nl, op Facebook: www.facebook.com/happyhoofddorpen op Instagram: www.instagram.com/happyhoofddorp/

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie