Kerst vier je in de Joannes de Doper kerk in Hoofddorp

19 december 2018 om 09:09 lokaal Deel je nieuws

Buiten is het koud. Overal hangen lichtjes. Op de radio hoor je kerstmuziek. Het is de mooiste tijd van het jaar. En dat mag het ook écht zijn voor jou. We willen je uitnodigen om samen met ons Kerst te vieren. Om even  tot rust te komen en je hart te laten verwarmen aan het verhaal van Kerstmis in de Kerk. Luisteren naar een bemoedigende boodschap van hoop. Ervaar het gevoel van het mysterie van de geboorte van Jezus. In de Adventsperiode bereiden we ons voor op het feest van Kerstmis en dan op Kerstavond heb je een keuze tussen tal van vieringen, voor jong en oud, elke viering met een eigen karakter. Maar er is meer, zoals de viering op tweede kerstdag met muziekgezelschap Excelsior uit Hoofddorp of de Kerstgroepen tentoonstelling in Het Fundament. Hieronder volgt een kort overzicht.

Kerstavond 24 december

15:30     Peuter en Kleuterviering met Kinderkoor De Zangertjes van St. Jan

17:00     Familieviering met kinderkoor De Zangertjes van St. Jan

19:00     Jongerenviering met Koor Vrolijk Vuur

20:30     Kersviering met Koor Odyssee

22:00     Kerstviering met koor Odyssee

23:30     Kerst Eucharistieviering met Het Gemengd koor.

 

Eerste Kerstdag 25 december
10:00 uur             Eucharistieviering met Gregoriaans koor

Tweede Kerstdag 26 december
10:00 uur             Eucharistieviering met Muziekgezelschap Excelsior Hoofddorp

Kerstgroepen tentoonstelling
Wij organiseren een tentoonstelling met meer dan 100 groepen, in Het Fundament. Van maandag 17 december tot en met zondag 6 januari. De tentoonstelling is elke middag, behalve eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag van 13.30 uur tot 17.00 uur open. De groepen komen uit de verzameling van Karel Schrooyen uit Wouw en wordt aangevuld met de nog nooit getoonde kerstgroepen van Henk Koning uit Hoofddorp. Iedereen is hartelijke welkom!  Toegang is gratis!!

Iedereen is van harte welkom samen met ons Kerst te vieren en zo invulling te geven aan dat 2000-jaar oude mooie kerstverhaal van de geboorte van Jezus Christus.

Meer informatie via onze website www.hjoannesdedoper.nl of via Facebook www.facebook.com/joannesdedoper

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie