Afbeelding
Eigen foto

'MeerSquash-jeugd pakt negen medailles op NK Jeugd 2019

15 januari 2019 om 11:01 Sport/sport

HOOFDDORP De jeugd van squashvereniging 'MeerSquash heeft een succesvol NK Jeugd 2019 achter de rug. De leden van de Hoofddorpse club wisten afgelopen weekeinde in Almere maar liefst negen medailles in de wacht te slepen.

Bij de Meisjes onder 11 gingen alle medailles mee terug naar Hoofddorp. Elcke Mols liet zien een klasse apart te zijn in haar categorie. Ze stond, net als vorig jaar, op het hoogste treetje. Renske Huntelaar en Katarina Machalova stonden naast haar op het podium. Ook in de jongste klasse bij de jongens was de Hoofddorpse club zeer succesvol. Evan Morris werd net als vorig jaar Nederlands kampioen. Kieran Berden werd hier tweede en mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen.

KONINGSKLASSE In de Meisjes en Jongens onder 15 pakte het Hoofddorpse team ook nog twee medailles. Annamaria Machalova werd tweede bij de meisjes, Sam Gerrits pakte het zilver bij de jongens. Tegelijk met deze finales werd er ook gespeeld in de koningsklasse. In de Meisjes onder 19 miste Gabi Fritsche de eindstrijd, maar werd ze wel derde. Tom Schreurs mocht net als vorig jaar het podium op voor de titel. Hij werd Nederlands kampioen onder 19.