Afbeelding
Pixabay.com

KNVB last voetbal op zaterdag af, zondag nog niet bekend

25 januari 2019 om 14:30 Sport/sport

HOOFDDORP Het winterse weer en de dikke laag sneeuw op de voetbalvelden hebben de nodige gevolgen voor de lokale amateurvoetballers. Voor zaterdag zijn alle wedstrijden in district West I al afgelast, of dat voor zondag ook gebeurt, wordt morgen om 12.00 uur beslist. 

De spelers van sv Overbos, de zaterdag van Pancratius, UNO en de zaterdag van s.v. Hoofddorp hebben morgen een extra dagje vrij. Het winterweer heeft de KNVB namelijk doen besluiten voor zaterdag alle wedstrijden - voor zowel de senioren als de jeugd - in onder meer district West I en West II af te gelasten. 

INGEPLAND Ook voor de zondag zijn er al een aantal wedstrijden afgelast, al staan de wedstrijden in de 1ste klasse A (s.v. Hoofddoro), 1ste klasse B (DSOV), 2de klasse B (Pancratius), 3de klasse C (vv Zwanenburg) en 5de klasse C (sc Badhoevedorp) voorlopig nog gewoon ingepland. Hierover wordt uiterlijk zaterdag om 12.00 een besluit genomen.

Als de wedstrijden doorgaan, gaat DSOV op bezoek bij sv Hillegom en neemt s.v. Hoofddorp het thuis op tegen NVC. Pancratius speelt uit tegen PVCV, vv Zwanenburg treft op eigen veld sv Ouderkerk en sc Badhoevedorp mag op bezoek bij Heemstede. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie