KHN Haarlemmermeer-voorzitter Anke Somsen en Ron Auer.
KHN Haarlemmermeer-voorzitter Anke Somsen en Ron Auer. KHN Haarlemmermeer

Ron Auer lid van verdienste van KHN Haarlemmermeer

31 januari 2019 om 07:00 lokaal

HAARLEMMERMEER Ron Auer is door het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Haarlemmermeer benoemd tot lid van verdienste. Auer was de afgelopen 10 jaren bestuurslid van KHN Haarlemmermeer, de laatste jaren vervulde hij de functie van penningmeester. Voorzitter Anke Somsen reikte hem vorige week de bijbehorende speld, oorkonde en een mooie bos bloemen uit.

"Ron vulde 10 jaar lang een belangrijke rol in ons afdelingsbestuur", aldus Somsen. "Hij is een gedreven bestuurslid en we zijn hem daar heel dankbaar voor. Ron is een vrolijk, opgewekt en sociaal persoon, die door zijn frisse kijk op zaken goed afstand kan nemen van de materie. Juist daardoor kwam hij vaak met goede, bruikbare inbreng om tot de juiste besluitvorming te gekomen. Ron is direct, recht door zee, toegewijd en betrouwbaar. Hij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca gehad. Vooral zijn contacten met de kleine horecaondernemers waren heel waardevol voor ons bestuur. Op Ron kun je bouwen als branchevereniging."

BOEKHOUDING Als penningmeester zorgde Auer er voor dat de boekhouding op orde was. Hij heeft er in belangrijke mate aan bijgedragen dat KHN Haarlemmermeer op het niveau staat waar deze nu is. "Ron is een harde werker", wist Somsen te vertellen, "tot 1 januari 2019 was hij iedere dag aan het werk in de keuken van zijn eigen bedrijf: restaurant L'Hirondelle in Hoofddorp. Ron en zijn vrouw Diana starten dit voorjaar een nieuw avontuur in het Spaanse Alicante. Zij gaan daar appartementen verhuren op hun 'Rancho de Suenos'. Wij wensen ze heel veel geluk!"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie