Afbeelding
PR Roy ter Haar

Hommage aan de grote zangers

5 februari 2019 om 19:00 lokaal

Once More

HOOFDDORP 'My Generation' presenteert donderdag 7 februari om 15.00 uur een muzikaal programma van Roy ter Haar in het café van Poppodium Duycker. De toegang is gratis.

Ter Haar brengt een programma met bekende internationale liedjes uit de jaren '60 en '70. Muziek die wellicht niet meer zo vaak meer te horen is maar voor vele bijzondere herinneringen met zich mee brengen. Tussen de nummers door vertelt hij over de tijdgeest van die periode en over de achtergrond van de artiesten en hun liedjes. Nummers van Neil Diamond, Demis Roussos, Engelbert Humperdinck en Charles Aznavour. Maar ook Dean Martin, Frank Sinatra, Elvis Presley en vele andere staan op zijn repertoire. En ja: er mag gedanst worden.                

MUZIKALE REIS Ter Haar is een Nederlandse singer/songwriter, acteur, presentator en producer. Zijn muzikale reis begon op zijn vierde met de viool die hij op zijn zevende inwisselde voor de cello en piano. Op zijn vijftiende ontdekte hij echter dat zijn ware passie in het zingen lag. Nog later ging hij naast het zingen ook muziek produceren en bekwaamde hij zich in het acteer- en presenteervak. Hij studeerde af in Klassiek Zang aan het Conservatorium van Amsterdam en deed aanvullend een Master in Opera. Na zijn studie woonde hij een periode in Italië Spanje en Guatemala om Italiaans en Spaans te studeren. Hij zong in grote producties als The Phantom of the Opera. Don Giovanni en Die Zauberflöte. Trad meermaals op in de stad van Mozart en verzorgde optredens in de USA, Cuba, Panama en in vrijwel alle Europese landen. Van het Prinsengrachtconcert in zijn thuisbasis Amsterdam en een uitzinnige menigte in Bali tot een privé optreden voor voormalig president Bill Clinton.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie