Afbeelding
lentecircusfestival

Lente Circus bij Toolenburgseplas

21 februari 2019 om 19:00 lokaal

HOOFDDORP Vunzige Deuntjes en Losbandig komen in het voorjaar van 2019 samen voor een gloednieuw festival onder de noemer Lente Circus. Het muziekevenement strijkt 25 mei neer bij de Toolenburgseplas in Hoofddorp.

Op de eerste editie is ruimte voor 3.000 bezoekers en drie stages. 'We hebben gemerkt dat er in Hoofddorp en omstreken weinig muziekfestivals voor jongeren plaatsvinden, terwijl hier wel degelijk een grote vraag naar is', aldus Calvin van Wees en Jeroen van der Werff, twee van de initiatiefnemers.

Vunzige Deuntjes organiseert feestjes door heel Nederland en België. Losbandig heeft zich de afgelopen jaren voornamelijk gericht op binnen evenementen in Hoofddorp en Amsterdam. Ze hebben de handen in een geslagen en zetten nu de volgende stap in de vorm van een muziekfestival in Hoofddorp.

Alhoewel de organisaties zich voornamelijk richten op hiphop en R&B, wordt het nieuwe evenement uitgebreid met meerdere muziekstijlen. Zo komt er naast het hoofdpodium een tweede podium met alle hitjes van toen en krijgen de lokale dj's ook een podium om hun talent gehore te brengen. 'Het wordt een festival waarin we een breed geluid laten horen. Lente Circus is voor iedereen.'

Het festival vindt plaats op 25 mei van 12.00 tot 23.00 uur bij de Toolenburgseplas. De kaartverkoop via de Facebookpagina van Lente Circus is reeds begonnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie