Vrouwenploeg van RTC Hoofddorp
Vrouwenploeg van RTC Hoofddorp P. Raven

Vrouwen fietsclinic

3 maart 2019 om 11:27 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 17 maart organiseert Rijwiel Toerclub (RTC) Hoofddorp een ladies only fietsclinic. De clinic is bedoeld voor vrouwen met een racefiets die het leuk vinden om regelmatig toertochten te (gaan) fietsen. Tijdens een introductie gaan we in op een goede fietshouding, het rijden in een groep en de ‘do’s en don’ts’ op gebied van veiligheid en techniek.

Na de theorie stappen we op de racefiets voor een tochtje. De afstand houden we beperkt (circa 30 km) en de snelheid zal rustig blijven, zodat het leuk is voor iedereen. De fietsclinic op 17 maart wordt gevolgd door clinics op 24 maart (45 km), 31 maart (50 km) en 7 april (70 km) waarin de afstand stapsgewijs toeneemt en ook specifieke onderwerpen worden behandeld zoals het wisselen van een band en verschillende fietstechnieken. Na afronding van deze clinics kunt u zich aansluiten bij onze vrouwen-groep.

De fietsclinic vindt plaats bij het clubgebouw van SV Lotus op sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861 in Hoofddorp en duurt van 9:30 tot circa 12:30 uur. Meedoen kan alleen na aanmelding via onze website www.rtc-hoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie