Afbeelding
Annemiek Cornelissen

3 XL SolarSolutions en de vele voordelen van LED-verlichting

22 maart 2019 om 13:32 Nieuws

HALFWEG Aan de Houtrakkersweg 60 a is het bedrijf 3 XL SolarSolutions gevestigd. Dit bedrijf heeft zich volledig toegespitst op duurzame oplossingen in de LED verlichting sector en zonne-energie.

Er zijn lichtspecialisten werkzaam, die bedrijven adviseren voor beter licht en de terugverdientijd berekenen op basis van de energiebesparing en uitgespaarde onderhoudskosten. Hierdoor weten de klanten precies waar ze aan toe zijn.

3 XL SolarSolutions is het eigendom van Rutger Delen. Hij wordt terzijde gestaan door Accountmanagers/lichtadviseurs Jan Bastiaansen en Roy Reeb. Volgens Bastiaansen en Reeb is verduurzaming niet meer vrijblijvend.

"De Regering wil LED verlichting per 1 juli 2020 verplichten en per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Naast beter licht en besparing in de stroomkosten tot wel 70%, zijn er op dit moment nog volop subsidiemogelijkheden. De subsidiekraan wordt steeds meer dichtgedraaid, dus waarom uitstellen? Wij zijn van mening dat een ieder de verantwoordelijkheid draagt voor de bescherming van onze planeet en dragen op deze manier bij aan een duurzame toekomst.

3XL SolarSolutions heeft een breed scala aan LED producten geschikt voor kantoren, magazijnen, loodsen, garages, productieruimtes, winkels, sportvelden, maneges en bedrijven in de agrarische sector. We hebben klanten in de Haarlemmermeer en de wijde omgeving en hebben een goede naam opgebouwd. Zo hebben we de Van Zantenhal op onze naam staan. Advies hebben we hoog in het vaandel staan en we kunnen mensen begeleiden naar de subsidieaanvraag. De LED verlichting van 3XL wordt vooral gewaardeerd op een goede verhouding prijs/kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 3XL gebruikt uitsluitend A- kwaliteit LED en werkt samen met gerenommeerde installatiebedrijven.

"LED verlichting biedt veel voordelen: direct aan/uit, beter licht zorgt voor minder vermoeidheidsverschijnselen, langere levensduur tot 50.000 branduren, tot 70 % verminderd energieverbruik, heeft nauwelijks onderhoud nodig en is bovendien brandveilig". Slecht licht went en volgens Reeb en Bastiaansen blijkt dat bij veel bedrijven de verlichtingssystemen zo oud zijn, dat het niet alleen qua energieverbruik rendabel is om te vervangen door LED verlichting.

"Het onderhoud van LED kost ook minder: tl buizen moeten regelmatig nagelopen en vervangen worden en als kapotte tl buizen niet worden vervangen dan worden werkplekken vaak onvoldoende verlicht". Voor ondernemers snijdt het mes dus aan meerdere kanten. "Het is een relatief kleine investering die snel is terugverdiend. En daar krijg je een verlichting voor terug die beter is voor het milieu, langer mee gaat, minder onderhoud vergt en ook nog prettiger is om bij te werken. Daarnaast kun je kiezen voor duurzame opties zoals aanwezigheidsdetectie en daglichtafhankelijke regeling waardoor het energieverbruik verder omlaag gaat".

INTERESSE? Neem gerust contact met ons op bij vragen of interesse! 3XL SolarSolutions – Houtrakkerweg 60a – 1165MX – Halfweg – 020 2352153 – info@3xl-solarsolutions.comwww.3xl-solarsolutions.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie