Afbeelding
Pixabay.com

Vijf Haarlemmermeerse bedrijven in finale 'Beste Onderneming'

21 maart 2019 om 07:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER De finalisten van de verkiezing 'Beste Onderneming van Noord-Holland' zijn bekend. Dertig bedrijven strijden in drie categorieën om de winst, onder de finalisten zijn ook vijf bedrijven uit Haarlemmermeer.

De verkiezing Beste Onderneming van Noord-Holland vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats. Er zijn in drie categorieën in totaal dertig bedrijven genomineerd, waaronder dus vijf bedrijven uit Haarlemmermeer. In de categorie Grootbedrijf is het in Oude Meer gevestigde transportbedrijf Millenaar en Van Schaik een van de kanshebbers. 

BAKKERIJ In de categorie MKB Midden zijn er twee in de polder gevestigde bedrijven kanshebber: cargospecialist ECS Livestock (Schiphol) en batterijproducent en -verkoper INND Batteries | Cleantron (Nieuw-Vennep). Bakkerij Gorthuis (Hoofddorp) en Restaurant Bij Qunis (Lijnden) zitten bij de finalisten in de categorie MKB Klein.

Naast drie juryprijzen is ook dit jaar een publieksprijs te winnen. Van 25 maart tot en met 13 mei kan iedereen op deze website stemmen op een van de dertig finalisten. De finaleavond vindt woensdag 15 mei plaats in de Philharmonie in Haarlem. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via bovenstaande website.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie