Ouderen aan de zwier.
Ouderen aan de zwier. pr

Ouderen massaal aan het swingen

30 maart 2019 om 13:36 lokaal

Het Danspaleis
is terug

HOOFDDORP Het Danspaleis komt terug. Na het succes in 2018, waar ruim negentig ouderen stonden te swingen in het Hoofddorpse Cultuurgebouw, werd het meteen duidelijk dat er een vervolg moest komen. Sindsdien kan er iedere derde donderdag van de maand gedanst worden op lekkere plaatjes in het Duyckercafé. Maar af en toe mag er groter uitgepakt worden en daarom haalt de organisatie het Danspaleis in april nogmaals naar de passage.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen met een bevlogen platen draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren '40 en '50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning, middenin Het Cultuurgebouw!

Op donderdag 11 april wordt de passage in Het Cultuurgebouw omgetoverd tot het Danspaleis. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14.00 welkom, om 14.30 uur legt de Platen Draaier de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar, mag natuurlijk ook.

My Generation zoekt nog naar vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens het Danshuis op de derde donderdag van de maand mee te dansen en/of zelfs een danslesje te geven. 11 april zou een mooie kans zijn om kennis te maken met de bezoekers en de organisatie van My Generation. Deze activiteit is voor iedereen dus ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben.
Wie vragen heeft over begeleiding of vervoer, kan contact opnemen via mygeneration@amstelring.nl of Misha de Jong 06 14646643.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie