Uitzocht over onze baan vanaf de kantine
Uitzocht over onze baan vanaf de kantine Ben Burggraaf

Open dag fietscrossclub wijkeroog

27 maart 2019 om 12:45 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 13 april is het weer zover! De jaarlijkse Open Dag bij FCC Wijkeroog.

 

Vanaf 11:00 uur staat de koffie klaar en is de baan open om kennis te maken met de stoere extreme sport van BMX. Tot 15:00 uur staan onze vrijwilligers op en om de baan klaar om je veilig te laten fietsen en al je vragen te beantwoorden. Als geïnteresseerde kun je een aantal rondjes rijden op één van onze BMX fietsen. Ook zorgen wij voor een helm en handschoenen. Natuurlijk zorg je er zelf voor niet in je netste pak te komen. Lange mouwen, lange spijkerbroek zonder scheuren en makkelijke schoenen zijn aan te raden.

 

Onze super mooie vijf meter startheuvel is voor deze dag alleen toegankelijk voor ons demo team, maar van dichtbij bekijken kan uiteraard wel. Voor de kantine schenken we gratis koffie en  thee en zijn onze informatieflyers verkrijgbaar. Binnen kunt u tegen betaling nog meer versnaperingen krijgen. Ben je verkocht aan onze sport? Dan kun je je ook direct inschrijven voor proeflessen die binnenkort gaan starten op de maandagavonden of je aanmelden voor een kinderfeestje. Bent u geïnteresseerd als sponsor? Ook dan is dit een mooi moment om uw ruimte uit te kiezen.

 

FCC Wijkeroog, Wijkeroogstraat (tegenover nr.168 - uitvalsweg groot verkeer Tunnelingang) Velsen-Noord. Tel. 0251-225840 fietscrossclub@fccwijkeroog.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie