Volleybalvereniging Smash'86 zoekt nieuwe spelers.

28 maart 2019 om 21:42 Sport/sport Deel je nieuws

Volleybalvereniging Smash’86 (Hoofddorp) zoekt nieuwe leden!

Het eerste team speelt in de 2 klasse. De vereniging wil graag een 2e team vormen. Om dat nieuwe team te kunnen samenstellen is Smash’86 op zoek naar versterking. De meesten van de huidige  volleyballers (m/v) heeft Abraham al gezien; desondanks is iedereen welkom die (eventueel later) in wedstrijdvorm volleybal wil en kan spelen. Het nieuw te vormen team zal vermoedelijk in een lagere klasse spelen.

Smash’86 is een kleine, gezellige vereniging. Plezier in het volleyballen staat voorop en volleyballen bij Smash is ook mogelijk als je (vanwege werk of omstandigheden) niet aan alle trainingen of wedstrijden kan deelnemen.

De trainingsavond is op maandag van 20.30 tot 22.00 uur in de sportzaal “De Boskern” in de wijk Overbos van Hoofddorp (Liesbos 26). De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen weliswaar pas na de zomervakantie, maar het is nu al mogelijk om april mee te trainen of zich bij ons te oriënteren.

Heb je (meer of minder) competitie-volleybal ervaring en je wilt de stap zetten? Neem dan contact op met Hans van Vliet ( 06-20115234) of via info@smash86.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie