Topteam De Jong Sports
Topteam De Jong Sports Jannie de Jong

Nunchaku do De Jong Sports wint 4 x Goud op ONK Nunchaku

6 april 2019 om 21:29 Sport/sport Deel je nieuws
In Breukelen werden op 6 april de Open Nederlandse Nunchaku Do kampioenschappen gehouden. Na een dag sportieve strijd tegen deelnemers uit o.a België, Frankrijk en Nederland werd een jaar flink trainen beloond met 8 plaatsen op het ereschavot: 4 x Goud, 2 x Zilver en 2 x Brons. Ricardo de Jong won 2x Goud en 1x zilver een topprestatie. Leraar René de Jong is dan zeer trots op zijn team. Kumite (sparren) De opkomst bij elke finale partij werd begeleid met een goede beat muziek, en dat is al een ware sensatie voor elke finalist en natuurlijk ook voor het publiek. -1m65 Dames In deze klasse won Marissa de Jong het brons in een zeer zware poule. -1m75 Na een dag van heel veel wedstrijden behaalde Sjoerd Leinberger knap de finale, na een zinderende finale won Sjoerd het Goud. -1m85 In deze klasse won Ricardo de Jong het goud, Ricardo had een top dag, met een zeer hoog niveau werd hij overtuigend de grote kampioen. In de finale versloeg hij een deelnemer uit Sittard met 6-0 Kata (vastgestelde oefening ) Bij de senioren kata won Jeroen Mense knap het zilver. Marissa de Jong won het Goud bij de dames kata. Zij liep twee uitstekende kata’s. Bij de zwarte band kata behaalde Ricardo de Jong een mooie 2e plaats. Freestyle junioren (oefening op muziek) Daan Bartels won het brons bij de Freestyle junioren met een mooie oefening. Freestyle Senioren. Het hoogte punt van de dag was de Freestyle van Ricardo de Jong met zeer hoge cijfers behaalde hij zijn 2e Goud van de dag. Een super prestatie van het team uit Nieuw Vennep Voor informatie over deze sport kijk op de site www.dejongsports.nl Mailen kan ook de.jong.rene@hetnet.nl